ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ INUTEQ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ INUTEQ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ | Προστατευθείτε έξυπνα και… τεχνολογικά από τις υψηλές θερμοκρασίες

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ κατά του κρύου ή κατά της βροχής είναι ευρέως γνωστά, διαδεδομένα και διαθέσιμα στα περισσότερα σπίτια αλλά και στους περισσότερους εργασιακούς χώρους.

Τι συμβαίνει όμως με τα μέσα προστασίας κατά των υψηλών θερμοκρασιών; Είναι σαφώς λιγότερο διαδεδομένα, χωρίς όμως να είναι λιγότερο σημαντικά! Το αντίθετο μάλιστα, καθώς η επίδραση της ζέστης μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη για το ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές καταλήγοντας στη λεγόμενη θερμική καταπόνηση ή θερμικό στρες κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες είτε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες δραστηριότητας και εργασίας.

Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ: Η high-tech λύση στην προστασία κατά των υψηλών θερμοκρασιών, μέσω μιας τεχνολογικά-επαναστατικής σειράς προϊόντων, η οποία μας επιτρέπει:

  • Να συντηρούμε τη θερμοκρασία του σώματος στα επιθυμητά επίπεδα
  • Να είμαστε αποδοτικότεροι και περισσότερο συγκεντρωμένοι
  • Να προλαμβάνουμε και να αποφεύγουμε δυσάρεστες παρενέργειες όπως για παράδειγμα ο πονοκέφαλος και το θερμικό στρες

Μπορώ κι εγώ να χρησιμοποιήσω τα Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ;

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ κατά της θερμότητας ταιριάζουν σε πολλά επαγγελματικά αλλά και καθημερινά προφίλ.

INUTEQ στην εργασία

Είτε εργάζεστε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, εφόσον εκτίθεστε σε υψηλές θερμοκρασίες, ο κίνδυνος της θερμικής καταπόνησης καραδοκεί.

Η εργασία στον χώρο της υγείας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού που αποτρέπει την επαφή με τα μικρόβια, ιδιαίτερα στον καιρό της πανδημίας. Οι εργαζόμενοι υγειονομικής περίθαλψης φορούν βαρύ, ανθεκτικό ρουχισμό, πολλές φορές ικανό να προκαλέσει δυσάρεστες παρενέργειες που συνδέονται με την υπερθέρμανση.

Σε άμεση επαφή με τη θερμότητα και τις υψηλές θερμοκρασίες βρίσκονται και οι πυροσβέστες αλλά και πολλοί ακόμη εργαζόμενοι στη βιομηχανία όπως εργάτες, ακόμη και εργαζόμενοι σε διαφορετικούς τομείς όπως αστυνόμοι, σεφ, security κ.α.

INUTEQ στα χόμπι και στον αθλητισμό

Εκτός των αναγκών για επαγγελματικούς σκοπούς, τα προϊόντα INUTEQ καλύπτουν τις ανάγκες των αθλητών ενάντια στη σωματική υπερθέρμανση. Οι αθλητές, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα, μπορούν να δουν την απόδοσή τους να βελτιώνεται έως και 10% αλλά και να επαναφέρουν το σώμα τους πιο γρήγορα.

Ενώ εάν ασχολείστε στην καθημερινότητά σας με το αγαπημένο σας χόμπι, θα εκπλαγείτε από τη διαφορά στην απόδοση, στην άνεση και στην παραγωγικότητά σας!

Stay… Cool με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ που θα βρείτε στην εταιρεία Molossos

Νικήστε εύκολα και γρήγορα τη ζέστη, παραμείνετε δροσεροί και κυρίως, νιώστε άνετα στη δουλειά σας, στις αθλητικές σας δραστηριότητες, ακόμη και στον ελεύθερό σας χρόνο, μακριά από τις δυσάρεστες επιδράσεις της υψηλής θερμοκρασίας!

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, τα Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ είναι εξειδικευμένα και ειδικά σχεδιασμένα για να σας προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες, κάτω από πολλές διαφορετικές προϊοντικές μορφές που θα βρείτε διαθέσιμες στην Molossos:

INUTEQ σημαίνει high-tech

Τη δροσιά τους να έχετε! 5 διαφορετικές τεχνολογίες αναπτύσσονται και εφαρμόζονται στα Μέσα Ατομικής Προστασίας INUTEQ, για να σας διατηρούν δροσερούς κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη και για όσο ακριβώς το χρειάζεστε.

Τεχνολογία INUTEQ-Dry®

Η επανάσταση στην εξατμιστική ψύξη, χρησιμοποιώντας περιορισμένους πόρους για μέγιστη δροσιά έως και 3 ημέρες, με 500 μόνο ml.

Τεχνολογία INUTEQ-H20®

Υψηλά πρότυπα ψύξης με χαμηλό κόστος. 2 λεπτά βύθισης σε νερό αρκούν, για να σας κρατήσουν έως και 15 βαθμούς πιο δροσερούς από την περιβάλλουσα θερμοκρασία μέχρι και 8 ώρες.

Τεχνολογία INUTEQ-PVA®

Βυθίστε τα προϊόντα από ειδικό απορροφητικό ύφασμα πολυβινυλικής αλκοόλης σε νερό για ένα λεπτό, συμπιέστε το περίσσευμα και χρησιμοποιήστε! Τόσο απλά, για δροσιά 4 ωρών.

Τεχνολογία INUTEQ-PAC®

Μέγιστη αποτελεσματικότητα κάτω από διαφορετικές ανάγκες με βιολογικά υλικά μέγιστης απόδοσης!

Τεχνολογία INUTEQ-QCK®

Εξαιρετικά μαλακά, εύκαμπτα και ελαφριά, τα προϊόντα αυτής της τεχνολογίας είναι ιδανικά για σπορ, κάμπινγκ, αναψυχή ή για οποιαδήποτε δραστηριότητα απαιτεί ψύξη.

Επιστροφή στο blog