Αποστολή & Παραλαβή

Εφόσον τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι μόνιμης ή προσωρινής αναστολής της πώλησής τους, οι αποστολές θα εκτελούνται ως εξής:


Οι αποστολές θα γίνονται στη διεύθυνση που έχει υποδείξει ο πελάτης στην παραγγελία του μέσω της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγει η εταιρεία courier ή μέσω ΕΛΤΑ.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία για την αποστολή των προϊόντων που παρήγγειλε, επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου με το κόστος μεταφοράς βάσει της τιμολογιακής πολιτικής που έχει η μεταφορική εταιρεία που επιλέγει και αποδέχεται ότι η μεταφορά θα γίνεται με χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να γίνει πληρωμή του τιμήματος με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες αξίας έως πενήντα ευρώ (50 €), το κόστος αποστολής ανέρχεται σε πέντε ευρώ (5 €) κι επιβαρύνει τον πελάτη. Για παραγγελίες άνω των 50 € ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.


Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες, οι οποίες καταχωρούνται ως τις 14.00 είναι μία (1) εργάσιμη μέρα για τα μεγάλα αστικά κέντρα, για απομακρυσμένες περιοχές δύο έως πέντε (2-5) εργάσιμες μέρες, εφόσον η αποστολή γίνεται μέσω courier. Εφόσον η παραγγελία καταχωρείται μετά τις 14.00, ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επομένη της υποβολής της παραγγελίας.


Οι χρόνοι παράδοσης που είναι αναφέρονται είναι ενδεικτικοί. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση, η οποία οφείλεται είτε σε ανωτέρα βία, είτε σε υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρείας (courier) που ανέλαβε τη μεταφορά.

 

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την παραγγελία τους, επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εταιρεία, εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Στις χώρες του εξωτερικού οι αποστολές θα εκτελούνται μόνον από τα ΕΛ.ΤΑ. εντός διαστήματος 3-14 ημερών. Οι πελάτες εξωτερικού μπορούν να ακυρώνουν την παραγγελία τους εντός τριών (3) ημερών από την υποβολή της.


Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων στο εξωτερικό, η αποστολή των προιόντων επιβαρύνει τον πελάτη ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας του.


Εφόσον ο Πελάτης το δηλώσει, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από την έδρα της Εταιρείας. Ειδικότερα, για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14:00, μπορούν να παραληφθούν από 09:00 έως 21:00 την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14:00, κατόπιν συνεννόησης την μεθεπόμενη.